« Terug naar het nieuwsoverzicht

Nationaal Pietenband Festijn in Almere Buiten

Logo NPFestijn

Door de welwillende en enthousiaste medewerking van de Gemeente Almere, Almere Citymarketing, winkeliersverenigingen Buitenmere en DoeMere is het Music Management gelukt dit jaar het Nationaal Pietenband Festijn in Almere buiten te kunnen organiseren. 30 november komen pietenbands uit verschillende regio’s naar Almere om hun laatste zondag in Nederland muzikaal af te sluiten. Naast de Muziek Pieten ontbreken de Clown Pieten en Fiets Pieten niet. Sinterklaas heeft toegezegd rond 15:30 uur naar het Globeplein te komen om een gezamenlijk optreden van alle pietenbands mee te maken. De bands zullen worden beoordeeld door een publieksjury. De Sint verwacht 175 Pieten naar Almere Buiten te sturen.

De Pietenbands zullen door heel Buitenmere en Doemere optreden. Er kan op elke band gestemd worden door zowel kinderen als volwassen. Via een stemformulier kunnen er maximaal 5 pepernoten aan een band toegekend worden. Het stemformulier kan je bij één van de bands of de bekende ketens krijgen en tot 15:00 uur worden ingeleverd.

Kom op zondag 30 november dus naar Almere-Buiten Centrum om te mee te doen met dit swingende evenement en kijk of jouw favoriete Pietenband “De Gouden Pepernoot” wint! Sinterklaas zal hoogst persoonlijk “De Gouden Pepernoot” uitreiken aan de Pietenband met de meeste pepernoten. Het Pietenband Festijn begint om 12:00 uur en duur tot 16:00 uur. De uitreiking van “De Gouden Pepernoot” vindt om 16:00 uur op het Globeplein plaats. Als afsluiting zullen alle Pietenband samen optreden op het Globeplein. Volg alle ontwikkelingen via  www.Music-Management.nl en www.NationaalPietenbandFestival.nl

Colofon | Copyright © 2022 Music-Management