Gastenboek

Plaats een bericht


negen + = 10

13 reacties geplaatst

 1. Saxpiet
  17 november 2014 om 10:26 uur

  Hoi,
  Het was gister weer prima bij Boven ‘t IJ! We zien jullie vast over 2 weken in Almere weer.
  Groeten,
  Saxpiet

 2. Ad Leijssen
  25 november 2013 om 15:19 uur

  Hallo Peter en Marijke.

  Bedankt, het was een goed
  georganiseerde Nationaal Pietenband Festival,een extra compliment aan al jullie medewerkers bij deze. Veel succes met de komende acties. Denk ook om je gezondheid hoor.
  De groeten uit Diemen.
  Tot ziens maar weer.
  Ad Leijssen

 3. Rob Steur
  25 november 2013 om 14:37 uur

  : Hallo,
  Ik ben de boemboem piet van de Pietenbende uit Almere. Ik wil jullie persoonlijk graag een compliment geven over de organsiatie van het Pietenfestival. Ontzettend knap dat er zoveel bands rondlopen die elkaar niet tegenkomen. En dan die geweldige afsluiting op het einde van de dag. Fantastisch om hieraan mee te kunnen doen. Ook erg leuk om die andere bands eens te horen. Je ziet en hoort meteen dat het bands zijn die vanuit een heel andere achtergrond spelen. Show en marsbands. Erg leerzaam. Bedankt dat ik mee mocht doen!
  Groet,
  Rob.

  • Peter (Music-Management)
   25 november 2013 om 14:41 uur

   Beste Rob,

   Dank voor je reactie.
   Hoewel er erg veel stress aan vooraf is gegaan geeft de uiteindelijke uitvoering en het door jou gememoreerde sluitstuk ons de voldoening. Als je zelf in een band speelt zie je jammer genoeg niet alle bands. Inderdaad heel verschillende achtergronden en je ziet maar dat kwantiteit wel helpt maar niet noodzakelijk is. Het zijn de bands die dit evenement maken tot wat het is. Het enthousiasme straalt er van af. Je hebt dus zelf bijgedragen aan het succes.
   Men staat vaak klaar met kritiek, dan zijn deze kleine schouderklopjes voor ons de vitamine om de kracht te vinden hiermee door te gaan.

 4. Ruud van Neck
  16 november 2013 om 21:06 uur

  Het was weer een belevenis de Sinterklaasoptocht in Amstelveen op 16 november 2013. Bedankt voor de prettige samenwerking en wie weet tot heel snel en tot ziens. Management Marchingband ATM Amsterdam.

 5. Rob Bosma
  20 oktober 2013 om 17:48 uur

  Zaterdag 19 okt ’13 was er het eerste optreden van mijn dochter [13 jaar] met Marchingband ATM uit Amsterdam. Het was een heel leuk gebeuren met veel publieke belangstelling. Veel complimenten vanwege de kinderen die met ATM meespeelden.

 6. Luud, Alkmaar
  18 juni 2013 om 22:04 uur

  Beste Peter en vrijwilligers van Music Management, Ik wil jullie via deze weg nog een keer bedanken voor het fantastische weekend in Hirschfeld. Alles liep op rolletjes en wij en de kinderen hebben er ontzettend van genoten. Ik hoop dat we in de nabije toekomst nog vaker met elkaar zullen optrekken. Met vriendelijke groet, Luud

 7. Jordy Brinkman, Trompetterkorps Alkmaar
  18 juni 2013 om 17:48 uur

  Wat een top weekend! Het was vrijdag erg vroeg maar we gingen gezellig met het TKA naar Duitsland voor een aantal optredens. De reis duurde 12 uur maar het was een prachtige plek en het was ook nog eens heerlijk weer. Vrijdagavond en Zaterdagavond moesten we optreden op een podium dat ging erg goed. Zondag was het zover. We moesten laten zien waar we zolang voor hebben geoefend. Eerst was er de streetparade met alle korpsen die er waren en daarna moest het dan toch echt gebeuren. Het was echt een top weekend. Iedereen van de leiding van TKA bedankt en natuurlijk iedereen die meespeelt jullie hebben het echt TOP gedaan!!!!!!!!!!!!

 8. Groene Piet, Hazerswoude
  28 november 2012 om 14:05 uur

  Beste Peter, Marijke en Wil, de pietenband van Drumfanfare TTH heeft het afgelopen zaterdag weer prima naar zijn zin gehad bij twee goed verzorgde optredens in Betondorp en Nieuw Sloten. Bedankt hiervoor (ook zeker aan Wil voor de gezelligheid)! Groeten en tot snel!

 9. Sonja Kedde, Beusichem
  26 november 2012 om 18:32 uur

  Voor de 2e keer geweldig genoten van het festival met mijn docher, schoonzoon en kleindochter van 4. het was geweldig, wat een enthousiasme….wat een inzet van iedereen en wat waren de bands leuk!

 10. Sabrina van Wel
  26 november 2012 om 18:00 uur

  Bedankt het was weer super, is het nu weer volgend jaar (hoop hoop) of in 2014? Nou ja als het er is zijn wij er weer bij! Groetjes sabrina + fam.

 11. Hans Hamer
  25 november 2012 om 22:46 uur

  Heb genoten van de vrolijke muziek en sfeer tijdens het Pietenbandfestival vandaag op het Buikslotermeerplein. Een compliment voor de organisatie en alle deelnemende bands.

 12. Sabrina van Wel
  1 november 2012 om 16:23 uur

  Na het geweldige succes van 2010, zijn wij (oma, mama en dochtertje inmiddels 4) superblij dat het Zwartepietenband festival dit jaar wel door gaat! Wat een leuk nieuws!! Wij zijn er natuurlijk weer bij!! Groetjes Sabrina van Wel


Colofon | Copyright © 2023 Music-Management